Annoncer
Foresp√łrgslen skal v√¶re mellem 2 og 50 tegn
Annoncer
Annoncer
Annoncer
Annoncer

Tjek den aktuelle Ikea online ugentlig folder, og gå ikke glip af de bedste tilbud fra denne uges annonce!

Ugens bedste tilbud:

 • BILLY Reol, hvid80x28x202 cm kun 299,00 kr.
 • BLÅKULLEN Polst sengestel med hjørnesengegavl, Knisa mellemblå kun 899,00 kr.
 • FJÄLLARNIKA Dyne, varm140x200 cm kun 229,00 kr.
 • HEMNES Sengestel, sovesofa, med 3 skuffer, hvid, 80x200 cm kun 2.799,00 kr.
 • OMAR Reol, forzinket92x36x94 cm kun 279,00 kr.
 • MALM Kommode 6 skuffer kun 899,00 kr.
 • BAGGEBO Skab med vitrinelåger, metal/hvid kun 249,00 kr.
 • BRIMNES Sengestel med opbevaring, hvid/Luröy kun 1.579,00 kr.
 • SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå kun 49,00 kr.
 • RUDSTA Vitrineskab, antracit kun 799,00 kr.
 • FRIHETEN Hjørnesovesofa med opbevaring, Skiftebo mørkegrå kun 2.499,00 kr.
 • BRIMNES Sengestel, sovesofa, med 2 skuffer, hvid kun 1.399,00 kr.

og mange flere!

Nu kan du finde alle ugentlige salg og annoncer ét sted! Gå ikke glip af tilbuddet! På denne side kan du se alle Ikea online.

 

Ikea Kampagne Tilbud

Kampagne Tilbud

Anbefalede tilbud

Tilbud Lidl - A Lidl ekstra tilbudsavis 13 jul, 2024 - 20 jul, 2024
Lidl - A Lidl ekstra tilbudsavis
13 jul, 2024 - 20 jul, 2024
Tilbud Elgiganten - Elgiganten 8 jul, 2024 - 22 jul, 2024
Elgiganten - Elgiganten
8 jul, 2024 - 22 jul, 2024
Tilbud Lidl - A Lidl ekstra tilbudsavis 13 jul, 2024 - 20 jul, 2024
Lidl - A Lidl ekstra tilbudsavis
13 jul, 2024 - 20 jul, 2024
Tilbud Fleggaard - Fleggaard 10 jul, 2024 - 6 aug, 2024
Fleggaard - Fleggaard
10 jul, 2024 - 6 aug, 2024

Ikea - Butik

Ikea Danmark har i mere end 50 år haft glæden af at give inspiration til den danske befolkning for en forbedret hverdag med kvalitet i hjemmet. Ikeas brede udvalg og sortiment af veldesignede, funktionelle møbler og boligvarer til faste lave priser, gør det muligt for enhver at købe de nødvendige ting til hjemmet. Her finder du alt til hjemmet i et flot skandinavisk design fremvist i flotte og inspirerende udstillinger - Og oftest til tilbuds- og kampagnepriser. Udover de unikke tilbud er Ikea jo også kendt for deres lækre kanelsnegle, kødboller og spændende svensk mad fra restauranten. Du er derfor sikker på ikke at gå sulten hjem - hverken når det kommer til lækkert mad eller vilde tilbud og rabatter.

Ikea - Historie

Ikea har i mange år været en kendt kæde verden over. Ikea grundlagt helt tilbage i 1943 af den svenske Ingvar Kamprad og startede ud som et firma, der solgte produkter via et postordrekatalog i det hyggelige Älmhult i Sverige. Den dag i dag er Ikea altså et verdensomspændende boligindretningsbrand, der sikrer mennesker verden over boligdesign og komfort til overkommelige priser og gode tilbud. Ikea har mange trofaste kunder og er blevet et virkelig velkendt virksomhed - og dette specielt for deres lave priser og gode tilbud. Ikea har altså en lang historie og er hurtigt vækstet til den forretning de er i dag - med de gode tilbud og kampagner bevaret!

Ikea - Tilbud

Ikeas tilbudsaviser og reklamer er designet til at give dig mere præcis produktinformation og samtidigt masser af inspiration til indretningen og tilbud til boligen. I reklamerne får du et overblik over, hvordan du skræddersyr dine egne løsninger inklusiv alle dele og tilbudspriser. Tilbudsaviserne er derfor et kig værd, uanset om du søger inspiration til indretningen eller er på jagt efter et specifkt tilbud. Hos Ikea får du det hele samlet under ét tag - selvfølgelig kombineret med gode kampagner og tilbud. Efter du har fundet det perfekte tilbud og samlet rabatterne, tilbyder Ikea også måltider og hotdogs til faste lave priser.

Ikea - Nyheder

I Ikeas tilbudsviser finder du hurtigt masser af inspiration til boligen, nye, friske looks og praktiske løsninger til dit hjem. Og det bedste ved det hele - du kan altid bladre igennem tilbudsavisen, hvis du mangler en god idé eller søger et godt tilbud. Den ligger nemlig online, så du kan gemme de gode tilbud, hvor du også har alt andet –på din telefon. Tilmeld dig Ikeas nyhedsbrev for at være en af de første til at få besked om nye kampagner, reklamer eller tilbud. Modtag spændende inspiration og lækre tilbud direkte i din indbakke.

Ikea - Mere information

Ikea Danmark er en mangfoldig virksomhed med fokus på værdier og med et ønske om at gøre en forskel for mennesker. Ikea er en arbejdsplads fyldt med muligheder, masser af gode tilbud, og hver eneste medarbejder er et talent for sig selv. Hos Ikea går de op i ambitiøse, kompetente og resultatorienterede medarbejdere. De samarbejder tæt for at skabe en hverdag fyldt med kvalitet for både kunder og medarbejdere. Dette danner den perfekte base for fantastiske tilbud, faste lave priser og spændende kampagner. God shopping!

Hvis du fortsætter med at gennemse denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Navn Detaljer